duminică, 18 decembrie 2011

Pricomigdale


175gr zahăr fin (dacă folosiţi zahăr brun trebuie dat puţin prin raşniţă)
150gr migdale măcinate
1 lingură de făină de secară
2 albusuri de ou
1 plic de zahăr vanilat (sau semintele de la 1/2 baton de vanilie)

Se pun migdalele măcinate peste zahăr, se amestecă bine, se adaugă lingura de făină de secară, plicul de zahăr vanilat, albuşurile de ou, se amestecă bine toate şi lăsăm aluatul rezultat să se odihnească 45 de minute. Luăm cu o linguriţă aluat si punem într-o tavă, dar atenţie trebuiesc puse la distanţă fiindcă îşi vor dubla sau chiar tripla dimensiunea. Se bagă in cuptorul preîncălzit la 180grade timp de 20-25 de minute. Se lasă să se răcească şi se pot servi imediat sau pot fi păstrate mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu